Care nume este cel mai potrivit pentru domeniul tau?

Atunci cand va ganditi sa aveti un website pentru afacerea dumneavoastra, unul dintre primele lucruri la care trebuie sa va ganditi este numele siteului. Dumneavoastra aveti dreptul sa va alegeti dupa preferinta numele, noi va putem ajuta cand vine vorba de extensia siteului. Ea poate sa aibe ca si extensie www.nume.com, www.nume.ro, www.nume.net, www.nume.org etc.)

Numele domeniului ales de dumneavoastra trebuie in primul rand sa fie usor de tinut minte, fiindca daca va fi usor de tinut minte atunci utilizatorii siteului vor putea sa va descopere mai repede si sa se reintoarca pe site. Cele mai dese extensii folosite la site-urile din Romania sunt .ro si .com iar catre finalul listei sunt cele .net, .org, .info, etc.

Google arata faptul ca domeniile locale sunt cele care sunt mai bine vazute, si in cazul tarii noastre, domeniile .ro

Totusi nu strica sa aveti o privire de ansamblu si sa vedeti alegerile celor care au deja un site pe diferite domenii:

.com – 82.01 milioane
.de (Germany) – 13.05 milioane
.cn (China) – 12.55 milioane
.net -12.42 milioane
.uk(United Kindom) – 7.83 milioane
.org – 7.79 milioane
.info – 5.24 milioane
.nl (Netherlands) – 3.5 milioane
.eu (European union) – 2.98 milioane
.ru (Russia) – 2.31 milioane
.ro (Romania) – 547.000

In general domeniile trebuie platie in fiecare an iar preturile difera de firma. Singurul domeniu pe care il platiti pe viata este cel cu .ro
Parerea noastra este ca cea mai buna alegere pe care o puteti face este sa va cumparati un domeniu ro. Acest lucru inseamna o singura plata si genereaza rezultate foarte bune in motoarele de cautare si sunt si usor de memorat de catre clientii romani.

A doua varianta foarte buna ar fi investitia in domeniul .com, la fel este bine vazut la Google si este bun pentru orice fel de site: necomercial sau commercial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.