Creare magazine online

Maximizeaza confortul clientilor tai!

Intr-o piata de profil competitiva, administrarea ofertelor in timp util este factorul cheie care iti poate garanta un portofoliu de clienti constant, fidelizat, care manifesta exigenta si nevoi tot mai diverse si mai particulare.

O platforma online consolidata, care sa le ofere clientilor experienta unui shopping autentic este oferta pe care Mayer Webdesign o propune prin pachetele sale speciale de creare magazine online.

Reusita unui magazin online consta in operarea unei consolde de administrare facile in perspectiva utilizarii, redata printr-un design personalizat, energic, care ofera clientului o experienta individuala nu numai in plan individual, dar si estetic.

Principiile de internet marketing aplicate dubleaza astfel constitutia magazinului online pe care Mayer Webdesign il construieste pentru dumneavoastra.

Prezentarea integrala a produselor, printr-un rol care cuprinde toate detaliile tehnice ale acestora, galerii foto-video, recomandari, review-uri si preturi avantajoase, expuse in module grafice atractive seduc o piata de clienti care exprima, in timpul unei epoci a societatii de consum, nevoia imperativa a vizualizarii tuturor oportunitatilor de achizitionare a obiectelor dorite, in formulele cele ofertante si intr-o unitate de timp cat mai concentrata!

Shopping-ul inseamna, in acest sens, comunicare: permitem clientilor dumneavoastra sa isi expriem doleantele si sa deschida dialogul cu furnizorii in perspectiva comunicarii unor intrebari suplimentare care pot definitiva imaginea generala asupra unui produs.

Pachetele noastre dedica o atentie privilegiata zonelor de procesare si operare a comenzilor, a stadiilor in care se afla desfasurarea lor, precum si a gestionarii, in timp real, a stocurilor disponibile, in spatiul virtual.

In pachetele de creare magazine online oferite de Mayer Webdesign, am inclus compatibilitatile cu site-urile de profil pentru sistemele de masurare ale traficului web: veti stii exact care este target-ul cu care lucrati, care sunt orele, locatiile si termenii accesarii fiecarui produs, sau de cate ori a fost un vizualizat un element pe care il puteti optimiza, prin diferite oferte, in vederea promovarii si comercializarii lui.

Mayer Webdesign are grija, totodata, de cosurile de cumparaturi ale clientilor dumneavoastra, oferindu-le o interfata grafica dinamica prin care pot opta pentru modalitati de plata si de transport personalizate.

Fiecare client este tratat ca un vizitator al unui spatiu comercial virtual, ca un cunoscator al pietei si ca un investitor al brandului dumneavoastra: de aceea, platforma magazinelor online are in spatele constituirii si structurilor sale, strategii de marketing virtual, tehnici de advertising si de PR.

In plus, puteti decide asupra structurilor de organizare a magazinelor virtuale si asupra dispunerii ori expunerii produselor oferite. Autonomia antreprenorului este maximizata, alaturi de noi, prin sugerarea celor mai bune principii de marketing virtual.

Vinde alaturi de Mayer Werbdesign: intre magazine virtuale, competitia e reala!