Creare site prezentare firma

Ce poate face diferenta intre servicii similare ale unor companii de profil, intr-o industrie aparent saturata, prin prezenta numeroasa a agentilor care domina diferite branduri?

In mod evident, raspunsul este dat de accesibilitatea si deschiderea pe care o asigura o companie grupului-tinta: adresandu-se posibililor clienti nu doar in termeni de target, o firma isi poate construi identitatea prin resursele virtuale in termeni de profesionalism, seriozitate si, cel mai important, flexibilitate in fata nevoilor partenerilor sai.

De aceea, agentia Mayer Webdesign pune la dispozitia clientilor intreaga traditie dezvoltata, in ultimii sase ani, in domeniul PR-ului si advertising-ului virtual, gandind strategic, pentru dumneavoastra.

Aceasta este misiunea unei agentii care, desprinzandu-se din portofoliul admirabil al companiei Mayer Holding, brand care semneaza impresionanta experienta in transportul international de persoane in Germania si, mai apoi, in intreaga Europa, incepand cu anul 1984, va propune explorarea rezultatelor obtinute in folosul dumneavoastra.

Serviciile de creare site prezentare firma prelucreaza intreaga noastra experienta in slujba constituirii si promovarii unei identitati virtuale care, pentru o piata ampla de clienti, va face diferenta printr-un singur click.

Ce poate oferi, in pachetele de specialitate, agentia Mayer Webdesign? Mai intai, unicitate, experienta si functionalitate. Experienta vizitatorilor este primul contact individual al unui potential client cu dumneavoastra: impactul vizual contribuie semnificativ la concretizarea optiunii unui partener pentru a se increde in serviciile dumneavoastra.

Asadar, primul castig al unui partener este provocarea: convingandu-l sa exploreze intregul portofoliu pe care i-l puneti la dispozitie, aveti nevoie de un site atractiv, accesibil, interactiv, sustinut de un design profesionist, estetic si adaptat parcurgerii integrale intr-o unitate de timp foarte scurta.

Constienti de faptul ca identitatea vizuala este un instrument de persuasiune, integram in pachetele complete de servicii de creare a site-urilor pentru prezentarea unei firme urmatoarele aspecte:

  • Internet marketing
  • Design provocator, unic si un backgound estetic unitar
  • Vizibilitate si promovare in randul motoarelor de cautare si a portalurilor de specialitate
  • Consultanta si suport tehnic constant
  • Strategii de promovare in vederea fidelizarii partenerilor dumneavoastra
  • Descrieri personalizate,
  • Galerii foto-video de prezentare
  • Statistici ale traficului
  • Optimizari SEO

Module functionale care ajusteaza structura site-ului la abordarea personalizata propusa de client
Preturi avantajoase si competitive, incluse in oferte individualizate, in functie de exigentele si parteneriatele incheiate cu clientii nostri
Consolidarea si recomandarea brand-ului.

Construiti, alaturi de agentia Mayer Webdesign, nu un concept, nu o imagine, ci o identitate. Deschideti sansele afacerii dumneavoastra, cu Mayer web design, iar echipa noastra de consultanti va incepe parteneriatul nostru in cel mai scurt timp.

Pentru ca a prezenta o firma in spatiul virtual inseamna, de fapt, sa o construiesti si sa o deschizi intregii lumi!