Creare site-uri pensiuni

Caracteristicile turismului ideal? Incepe intr-un spatiu virtual profesionist si serios, expune integral oferte competitive, la preturi accesibile, oferind totodata posibilitatea operarii unor rezervari in timp real.

Este tipul de experienta pe care fiecare dintre noi il cauta in incercarea de a-si oferi un mediu confortabil, aproape domestic, dupa prezenta de spirit a locuintei in care se va consuma o vacanta mult dorita.

Mayer Webdesign vine in intampinarea dumneavoastra, prin pachete de creare a site-urilor de prezentare pentru pensiuni, propunand trei standarde de excelenta: vizualizare completa a produselor oferite si a disponibilitatii camerelor, posibilitate de rezervare in timp real, promovarea unitatii de cazare prin integrarea acesteia intr-un sistem competitiv.

Alegerea unui parcurs turistic incepe printr-un tur virtual: de aceea, Mayer Webdesign este gazda vizitelor online ale clientilor dumneavoastra: le prezentam originalitatea, seriozitatea si ospitalistatea dumneavoastra, in termenii unei experiente complete.

Le oferim sistem pentru rezervari online, sistem de gestionare a evenimentelor care se desfasoara in pensiunea dumneavoastra, posibilitati de parcurgere a review-urilor si recomandarilor din partea clientilor anteriori, oferta de promovare fiind una completa.

Un design personalizat care se adauga interactivitatii site-ului dumneavoastra, alaturi de includerea unor informatii complete privind destinatiile recomandate si experienta dumneavoastra in domeniu pot constitui o carte de vizita exemplara pentru orice agent privat care practica un turism individual si competent.

Serviciile de optimizare incluse in pachetele de specialitate reusesc sa adauge pensiunii dumneavoastra un brand care se va regasi in topul raspunsurilor pe motoarele de cautare din spatiul virtual.

Astfel, Mayer Webdesign, o ramura desprinsa de sase ani din cadrul companiei Mayer Holding, care semneaza o traditie indelungata in transportul international de persoane, mai intai in Germania, si mai apoi in intreaga Europa, a inteles, de-a lungul timpului nevoia partenerilor nostri de a atasa oricarei calatorii experiente placute realizate prin alegerea unor cazari optime, remarcate prin stil, profesionalism, siguranta si preturi avantajoase.

De aceea, perspectiva interioara si experienta pe care am dobandit-o in acest sens, de-a lungul a trei decenii de excelenta in turism, va poate servi constituirii unui brand curajos si inovativ in industria turismului.

Galerii foto-video si pachete de informatii complete pot spori oportunitatile de a fi alesi in calitate de parteneri de calatorie ai turistilor care vor remarca la prima vedere “un site cu temele facute”, adica un brand complet.

O practica turistica apreciata prin criterii de excelenta ia in calcul cele mai bune popasuri pentru un traseu de succes! Mayer Webdesign va ajuta sa le spuneti clientilor dumneavoastra de ce sunteti optiunea potrivita pentru gusturile lor!