Ecommerce

Incetul cu incetul Comertul electronic din Romania incepe sa prinda contur si astfel nu mai este o noutate. Se pare ca acest gen de comert starneste romanilor un interes mare in ceea ce priveste achizitile online.

Multe statistici si analize de piata arata clar ca romanii prefera acest gen de comert datorita faptului ca este mai comod sa pui o comanda pe internet,mai ieftin si totodata foarte simplu. Sistemele MasterCard si Visa au primit multa incredere chiar si pe piata romaneasca, acest subiect fiind unul mereu controversat fiindca multi nu credeau in securitatea online.

Zilnic se deschid site-uri cu magazine online iar concurenta este foarte mare pentru a castiga locurile fruntase in motoarele de cautare.

Realitatea este ca fiecare magazin lansat inseamna o batalie si mai grea de dus pentru optimizarea la motoarele de cautare. Oricat de grea este batalia noi suntem optimisti!

In final ce va propunem? Echipa noastra este tanara si dinamica, suntem la dispozitia dumneavoastra cu specialisti in programare, optimizare Seo si designeri grafici. Cei care se ocupa de optimizarea Seo inseamna ca vor avea grija ca site-ul dumneavoastra sa ajunga pe primele locuri in cautarile de la Google.

Va mai punem la dispozitie tot felul de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook si tot felul de alte modalitati de reclama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.