Gazduire Web

Agentia Mayer Webdesign va ofera serviciile de gazduire web la preturi ofertante, garantand seriozitate, promptitudine, securitate si excelenta in administrarea paginilor dumneavoastra.

Aveti oportunitatea de a transfera site-ul de la o anumita companie la alta si chiar de a opera un backup complet.

Includem, in pachetele noastre, suport tehnic gratuit, o indelungata experienta in domeniu prin care administram paginile dumneavoastra, dar si posibilitatea de a adauga extraoptiuni serviciilor pe care le realizam, in functie de exigentele dvs particulare.

Operam cu servere eficiente si rapide, avand spatii de stocare SSD generoase pentru mediile business.

Beneficiati, in randul pachetelor de gazduire web Mayer Webdesign, de email, server cu securitate ridicata, stabilitate si protectie firewall si mod-security, statistici constante.

In functie de sistemul de operare ales, pot fi discutate manierele de gazduire web pentru care clientii opteaza, dar si detaliile tehnice incluse.

Analizam impreuna tipul de resurse de care gazduirea site-ului dumneavoastra are nevoie, in acord cu exigentele si feedbackul dumneavoastra: completati, in versiunea disponibila pe site-ul oficial al agentiei noastre, http://www.mayer-webdesign.ro, un formular in care puteti adauga toate criteriile pe care le considerati elocvente in evaluarea solicitarii pe care ne-o adresati.

Profitati de ocazie si descoperiti, la numai un click distanta, servicii aditionale care pot contribui semnificativ la imbunatatirea experientelor dumneavoastra virtuale in mediul antreprenorial: servicii de advertising, optimizare web, inregistrare domenii web, wedesign, creare magazine online, realizare layout web, creare logo, creare bannere adwords.

Bun venit la Mayer Webdesign!