Inregistrare domenii web

Orice brand trebuie personalizat; in mod similar, orice site va fi autentificat corespunzator, reprezentand scheletul unei identitati virtuale. Mayer Webdesign opereaza pentru dumneavoastra pachetele de inregistrare domenii web, la preturi ofertante, cu profesionalism si intr-un mediu stimulat de competivitatea virtuala.

Gandim inregistrarea domeniilor prin alegerea unui nume exemplar, simplu, percutant, care sa fie reprezentantiv pentru identitatea online a brandului pe care il gestionam impreuna in dimensiunea virtuala.

Obiectivul este acela de a alege un nume simplu de tinut minte, facilitand punerea in circulatie a acestui produs al identitatii online, cat si criteriile de accesibilitate.

Cuantumurile achitate pentru inregistrarea domeniilor web sunt atractive si mai mult decat atat, includ, in pachete personalizate, diferite activitati, precum: prelungirea domeniilor, transferul domeniilor cu schimbarea proprietarului, transferul domeniilor fara schimbarea proprietarului, reactivarea domeniilor.

Oferim, in acest sens, deopotriva domenii nationale si internationale. Procesul de inregistrare este optim, eficient, si se prezinta in termeni de securitate maxima.

La sediul companiei noastre, adresandu-va unuia dintre specialistii sau consultantii nostri, ori direct in spatiul virtual, prin completarea unui formular electronic, regasit pe adresa oficiala a site-ului www.mayer-webdesign.ro, ne puteti comunica optiunile si exigentele dumneavoastra.

In functie de criteriile abordate, putem face sugestiile potrivite pentru constituirea unui pachet personalizat, achizitionat la tarife optime, creand un spatiu optim pentru gazduirea si intretinerea paginilor web de care dispuneti, sau pentru inregistrarea domeniilor.

In functie de nevoile dumneavoastra, pachetelor de inregistrare a domeniilor web le pot fi adaugate functii care constau in intretinere si mantenanta, proiectare grafica si web design, ori optimizare a paginilor web.

Alaturi de Mayer Webdesign creati o lume autentica pentru un brand de succes!