Newsletter

Este foarte important sa mentineti legatura cu clientii dumneavoastra. Lucrul acesta este posibil prin tehnica de comunicare a newsletterului, adica emailul informativ sau promotional.

Acest e-mail de tip newsletter ajunge periodic la grupul de persoane interesate de ceea ce promoveaza afacerea dumneavoastra online.

Rolul newsletterul este oferirea de informatii periodice, actualizate si de relevanta pentru grupul dumneavoastra tinta. Daca nu se va folosii aceasta cale a newsletterul se prea poate ca cei care sunt clienti sa uite cu cine au intrat in contact la un moment dat si atunci alte companii sa atraga clientii dumneavoastra.

Acest lucru negativ poate fi evitat daca se va folosii cu succes aceasta modalitate de comunicare si atragere a atentiei.

Este nevoie sa aveti un instrument de mail marketing foarte bun si eficient.

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba este nevoie sa aveti o platforma de administrare adica un soft de newsletter foarte bun. Noi, Mayer web-design va putem oferii ajutor fiindca avem un sistem de newsletter foarte eficient si putem oferii garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie.

Newsletterele se pot trimite in doua feluri: cu articole avand un design personalizat sau format HTML avand posibilitatea editarii textelor. Pentru orice nelamuriri legat de aceasta aplicatie ne puteti oricand contacta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.