Reclama Facebook Ads

De ani de zile Google Addwords este in top in ceea ce priveste industria publicitatii online dar cu pasi repezi vine din urma si Facebook. Facebook spre deosebire de Google Adwords ofera reclama direct pe paginile persoanelor.

Facebook are ca si avantaj major “targetarea”, adica plasarea de reclame oamenilor tinta ce intereseaza afacerea dumneavoastra. Facebookul are informatii multe in ceea ce priveste marketingul si inca de la inregistrare unui utilizator. Iar cei care isi stiu publicul tinta apleleaza cu incredere la reclamele Facebook. Reclamele vor aparea in functie de informatiile date de utilizator iar filtrele sunt diverse.

Facebook-ul are targetarea exacta, de exemplu puteti filtra ca reclamele sa apara celor care au anumite varste, sexe, din orase/tari anumite, functii/servicii,educatie etc. Se pare ca oportunitatile sunt mai multe, puteti trimite anunturi si reclame de ziua acelor persoane,daca lucreaza exlusiv intr-o anumita corporatie etc.

Ideea este ca Facebook-ul este un instrument ce se poate plia perfect pe grupul tinta al dumneavoastra. Facebook-ul este ideal sa capteze intereseul celor care trebuie.

Indata ce se face un filtru la reclame, Facebook va trimite o notificare despre cate persoane va sunt targetate si fac parte din grupul tinta.Plata este la fiecare click sau la mia de afisari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.