Trei greseli de evitat in Web Design

Foarte multa munca este necesara pentru a construi un website demn de lauda si apreciere. Acest lucru implica pe langa munca si un buget putin mai mare. E bine sa respecti si anumite reguli pentru a face impresie clientilor. In cele ce urmeaza vom analiza trei greseli care trebuie cu orice pret evitate.

Reclamele prea excesive – trebuie sa retinem ca nu este bine sa punem multe reclame pe site-ul dumneavoastra chiar daca este un magazin online, site de prezentare sau blog. La fel cum orice lucru in exces nu este benefic tot asa este si cu reclamele exagerat de multe. Daca vorbim de un site de produse sau servicii trebuie evitat sa punem reclame adsense sau 2parale etc. Daca aveti bloguri sau site-uri cu servicii gratis atunci puteti pune reclame insa din nou ele trebuie puse cu masura.

Lipsa pozelor si a continutului text – in ceea ce priveste acest aspect trebuie avut grija sa existe o armonie si echilibru intre texte si imagini. Clientii sunt foarte interesati in primul rand de textul unui site dar textul este important si pentru optimizare la motoarele de cautare. Imaginile au rolul sa intareasca ceea ce au de transmis textele.

Atentie sporita la fonturi – o greseala des intalnita este faptul ca se alege un font, caracter de litera gresit. Unii ignora total acest aspect, websitul avand de suferit enorm din cauza aceasta. Noi vrem sa venim in ajutorul dumneavoastra cu idei si consultanta in ceea ce priveste acest aspect. Desigur, fonturile difera de la site la site si de la afacere la afacere. Pentru unele site-uri e nevoie de niste fonturi mai fine si usor de citit si pentru alt gen de site sau afacere e nevoie de fonturi mari si mai proeminente.

Echipa Mayer Web Design va sta la dispozitie pentru a face alegerea corecta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.